Een warm huis heeft een goede CV ketel nodig

De winter is weer aangebroken. Een gezellig tijd die u graag met familie doorbrengt. Heerlijk thuis en de verwarming flink opstoken. We willen natuurlijk niet in de kou zitten. De kans dat uw oudere CV ketel het in deze periode begeeft is altijd aanwezig. De CV ketel laten vervangen is dan ook een goede investering.

Onderhoud gehad?

Lees hier meer over onderhoud van uw Cv ketel: http://www.consumentenbond.nl/test/woning-huishouden/woning/cv-ketels/extra/cv-ketel-onderhoud/

kou

Komt niet in de kou te zitten in de winter.

Zeker als deze al wat langer geen onderhoud gehad heeft. Daarom is het zaak om regelmatig een onderhoudsbeurt te doen. Hoe ouder uw ketel, hoe groter de kans op een defect. Veel mensen kiezen er in deze periode voor om toch een nieuwe ketel te laten plaatsen. Waarom? Er zijn eigenlijk 2 redenen. De nieuwe modellen verbruiken een stuk minder. Dit zorgt voor lagere kosten. De 2e reden is dat mensen niet het risico willen lopen dat ze in de kou komen te zitten. Met een ketel van Intergas heeft u een degelijk product in huis.

Ouder dan 10 jaar?

Als uw ketel ouder dan 10 jaar is, dan is het zeker geen gek idee om deze te vervangen. Het zorgt ervoor dat u minder energie gaat verbruiken, en met de huidige prijzen is dat nooit een gek idee. Ook geeft het natuurlijk een prettig en veilig gevoel dat de ketel weer enkele jaren mee kan, zonder zorgen.

Wilt u toch lagere energiekosten, maar heeft u het geld niet voor een nieuwe ketel? In dat geval is het een goed idee om eens te informeren naar de mogelijkheden. Veel mensen denken dat er geen mogelijkheden zijn, maar die zijn er wel degelijk. U kunt bijvoorbeeld in enkele termijnen de ketel afbetalen. Of u kunt kiezen voor een zogenaamde lease constructie. U betaald dan een vast bedrag per maand, dit is vaak inc. onderhoud aan de ketel.